Refuz imbarcare

There are many variations of passages of lorem ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of lorem ipsum, you need to be sure there isn’t anything.

Care sunt Drepturile Pasagerilor Aerieni?

Drepturile pasagerilor aerieni implică legi specifice care sprijină călătorii și susțin obținerea unei despăgubiri atunci când oamenii se confruntă cu perturbări ale zborurilor provocate de companiile aeriene.

Deși nuanțele legii variază de la o țară la alta, aceste tipuri de legi sunt predominante pe plan intern și internațional (în SUA, Europa și în afara ei). În esență, orice persoană care călătorește cu avionul, are aceste drepturi legale.

Problema este că mulți oameni nu sunt conștienți că legea este de partea lor sau chiar nu știu că drepturile pasagerilor aerieni există. De fapt, 85% dintre pasagerii aerieni din UE nu își cunosc deloc drepturile, iar 92% dintre pasagerii aerieni din SUA nu își cunosc drepturile.

Jucând un Rol Activ în Drepturile Pasagerilor Aerieni

La AirHelp, suntem hotărâți să deservim comunitatea călătorilor și a pasagerilor aerieni în general, cu informații cruciale și actualizate cu privire la drepturile lor în caz de întârziere, anulare, refuz de îmbarcare sau bagaje pierdute. Misiunea noastră este de a ajuta călătorii începători și experți deopotrivă, să înțeleagă detaliile decisive. Mai mult, căutăm să simplificăm statutele juridice, astfel încât să înțelegeți cum funcționează legile și cum puteți aborda, în mod eficient, o mare varietate de motive de întreruperi ale zborului care vă depășesc controlul. Ajutăm persoanele care întâmpină întârzieri ale zborurilor, anularea zborurilor, refuzul îmbarcării, problemele legate de bagaje și conexiunile pierdute.

Până acum, am ajutat 10 milioane de pasageri și oferim, de asemenea, instrumente tehnologice suplimentare pentru călători în misiunea lor către despăgubirea zborurilor. În acest sens, AirHelp a schimbat în mod fundamental industria juridică, făcând companiile aeriene mai responsabile și oferind consumatorilor „Dreptate-ca-serviciu”.

Drepturile și Regulamentele pe care Pasagerii Aerieni ar trebui să le știe

Deși este adevărat că fiecare țară respectă propriile legi, există câteva trăsături esențiale ale legilor regionale sau internaționale care servesc drept instrumente puternice pentru pasagerii aerieni. Acestea includ, dar nu se limitează la, legislația UE 2626, diverse legi ale SUA și Convenția de la Montreal.
dinare”.

Conformitate Juridică Puternică

Anumite reglementări au o acoperire mai largă sau se dovedesc mai avantajoase decât altele. Cu toate acestea, este bine să vă amintiți că circumstanțele de zbor întrerupte pot să difere semnificativ și este util să știți pe care dintre punctele forte vă puteți baza pe parcursul misiunii dvs.

Legile SUA
Din păcate, legile americane privind drepturile pasagerilor aerieni nu sunt la fel de extinse ca legile europene sau internaționale.

Ce pot face pentru tine legile SUA

Legile Statelor Unite sunt, totuși, deosebit de benefice pentru persoanele cărora li se refuză îmbarcarea sau care întâmpină probleme legate de bagaje.

Regulamentul de Despăgubire a Zborurilor CE 261/2004

Ce este EC261?

CE 261/2004 este un regulament din legislația UE care favorizează pasagerul și care face companiile aeriene responsabile financiar atunci când călătoria cu avionul ia o întorsătură neașteptată, din cauza erorilor companiilor aeriene. În comparație cu alte legi juridice privind drepturile pasagerilor, EC261 este una dintre cele mai vaste. Această legislație importantă joacă un rol vital în apărarea drepturilor pasagerilor aerieni cât și a drepturilor pasagerilor în general.

De ce are sens să știţi despre EC261

Călătorii adesea nu înțeleg că, în multe cazuri, companiile aeriene sunt responsabile din punct de vedere juridic și financiar pentru problemele de zbor, şi nu pasagerii.

În funcție de zborul dvs., scenariul de zbor și destinația finală, înțelegând drepturilor pasagerilor aerieni și depunând o cerere, poate însemna până la 600 de euro pe zbor în despăgubiri. AirHelp deţine un personal de experți juridici pentru a despica în patru cele mai fine detalii și jargonul legal. AirHelp nu pretinde taxe călătorilor pentru a depune o reclamație.

Convenția de la Montreal

Ce este Convenția de la Montreal?

Convenția de la Montreal se referă la pasagerii care efectuează zboruri internaționale. Acești pasageri au drepturi, iar posibilele compensații pentru întreruperile de zbor sunt onorate de către națiunile participante.

De ce are sens să știţi despre Convenția de la Montreal

120 de națiuni onorează acest regulament, inclusiv SUA și UE. Convenția de la Montreal este, de asemenea, generoasă în ceea ce privește problemele legate de bagaje.

Circumstanțe Extraordinare
Nu toate întreruperile de zbor se încadrează în susținerea clauzelor privind drepturile pasagerilor aerieni. Următoarele circumstanțe nu sunt, de obicei, considerate drept responsabilități ale unei companii aeriene și, prin urmare, nu ar fi acoperite de legile în vigoare. Cu alte cuvinte, lista de mai jos include situații care nu se califică pentru despăgubire:

greve ale personalului de securitate din aeroporturi sau ale personalului de control al traficului aerian
situația politică incertă
condiții meteorologice nefavorabile
riscuri de securitate
Speranța Reînnoită: Drepturilor Pasagerilor Aerieni în Rezultate
Accentul pe educarea călătorilor, susținerea persoanelor care au suferit perturbări ale zborurilor și menținerea companiilor aeriene să respecte legile deja existente întărește eforturile și angajamentul de a sprijini tot mai multi pasageri și de a promova mai departe drepturile pasagerilor aerieni în caz de întârziere, anulare, refuz la îmbarcare sau bagaje pierdute.

Răspundere financiară și responsabilitate

De la lansarea sa în 2013, echipa juridică AirHelp a atacat cu succes companiile aeriene care încercau să-și eschiveze răspunderea folosind argumente nefondate. De exemplu:

Cauze naturale: Pe una dintre insulele grecești, o companie aeriană a susținut că o întârziere a fost cauzată de necesitatea de a aștepta ca soarele să dezghețe aeronava în mod natural.

Pasagerul misterios: În Germania, o companie aeriană a susținut că pasagerul care a depus despăgubirea nu există deloc.

Pasageri beţi și geamuri sparte: În Finlanda, AirHelp a câștigat un caz în care o întârziere a fost cauzată de debarcarea a doi pasageri beți, precum și de faptul că echipajul trebuia să repare o fereastră spartă. Instanța a decis că nici una dintre aceste cauze nu face parte din „circumstanțele extraor