Cum te putem ajuta?

Servicii oferite

Aerohelop preia povara și stresul procesului de aplicație pentru compensații de zbor. Poți explora website-ul nostru pentru a te informa cu privire la drepturile tale ca pasager.
Dacă alegi să apelezi la serviciile noastre, noi ne ocupăm de următorii pași în schimbul unui comision de 33% din suma compensației pe care o obținem în numele tău.

  • Mediem contactul cu compania aeriană;
  • Colectăm toate informațiile necesare;
  • Completăm și depunem dosarul cu documentele necesare;
  • Contactăm autoritățile aeronautice pentru a stabili culpa companiei aeriene;
  • Dacă operatorul de zbor nu își recunoaște culpa, pregătim (cu acordul tău) acțiunea în instanță.

Serviciile noastre se aplică momentan pe teritoriul Uniunii Europene. Te putem ajuta dacă ai fost afectat de una dintre următoarele situații:

Despre Aerohelp

Aerohelp are ca scop înlesnirea procesului de aplicație pentru compensații de zbor în favoarea pasagerului. Noi mediem relația dintre pasageri și compania aeriană, preluând sarcinile administrative laborioase caracteristice acestui proces. Clienții nemulțumiți ai companiilor aeriene apelează la noi deoarece suntem motivați să obținem rezultate, adică să facilităm obținerea sumei pe care clientul o merită.

Cine suntem noi?

Echipa noastră este formată din experți în chestiuni legale privitoare la probleme cu companiile aeriene. De asemenea, experiența noastră în afaceri atât fizice, cât și online se întinde pe mai mult de 15 ani.

De ce să ai încredere în noi?

Munca noastră se concentrează atât pe rezultate, cât și pe relația cu clientul. Ne distingem prin atenția acordată unei relații bazate de seriozitate cu clientul. Noi îți garantăm profesionalism și respect în timp ce ne concentrăm exclusiv pe a-ți aduce rezultate.