Despagubiri de zbor

De ce sa ceri ajutorul pentru despagubire si sa nu te ocupi singur?

despagubiri pentru zbor intarziat

Zborul cu avionul a devenit o metoda accesibila pentru a te deplasa pe rute lungi de drum in scurt timp. Preturile biletelor sunt accesibile si este mult mai simplu si mai rapid sa ajungi cu avionul intr-o alta tara, dar chiar si dintr-un oras din Romania in altul, daca sunt in capete diferite ale tarii.

Problema este ca si la acest mijloc de transport pot aparea diverse probleme, unele destul de grave. Cand alegi avionul inseamna deseori ca vrei sa ajungi la destinatie intr-un timp mai scurt si cu siguranta nu asa obosit. Poate ai o sedinta importanta sau poate mergi intr-un concediu si trebuie sa ajungi la cazare. Cand auzi ca zborul s-a anulat sau are o intarziere destul de mare parca toata situatia devine complicata si deranjanta.

In caz de zbor anulat/intarziat optezi pentru despagubire

Daca intampini astfel de probleme cu siguranta vei dori despagubire. Daca nu ai mai ajuns la cazare si ai pierdut avansul din cauza companiei aeriene sau daca nu ai mai ajuns la sedinta si ai probleme la munca, macar banii pe bilete vrei sa ii recuperezi inapoi, plus pentru transport si cazarea neplanificata la hotel daca este cazul.

Este firesc sa vrei o despagubire pentru zbor intarziat sau anulat, fiindca este dreptul tau, iar noi te putem ajuta sa o obtii. Totusi de ce sa apelezi la ajutorul nostru si sa nu te descurci singur?

Ajutor sau pe cont propriu?

Ar fi de preferat sa apelezi la serviciile noastre pentru ca nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat. Noi ne ocupam in fiecare zi de astfel de cazuri si stim exact ce acte sunt necesare si care sunt toate demersurile. Iti pregatim chiar noi dosarul si il trimitem, intermediem contactul dintre tine si agentia aeriana si stim legile cu privire la drepturile pe care le ai.

Multi oameni au patit sa se ocupe singuri si au primit mult mai putini bani decat era dreptul lor de fapt, pentru ca au acceptat un voucher sau un discount. Gandeste-te ca nu platesti nimic pentru serviciile noastre si nici nu pierzi timp, scapi de stres. Avantajele sunt de partea ta. Noi avem, de castigat doar daca obtinem pentru tine o despagubire si anume 33% din aceasta. Alege sa iti simplifici munca si sa te bucuri doar de avantaje si lasa-ne sa te ajutam. Afla mai multe din cadrul site-ului nostru www.aerohelp.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *