Compensatii, Despagubiri de zbor

Cum procedezi atunci cand ti-a fost refuzata imbarcarea in avion?

aerohelp.ro

Traim intr-o era a vitezei. Programul este tot mai aglomerat, fapt care necesita desfasurarea tuturor activitatilor intr-un ritm alert. De aceea incercam in permanenta sa castigam cat mai mult timp cu putinta si alegem variantele cele mai rapide. Una dintre solutiile la care apeleaza multi dintre noi pentru a ajunge mai repede la destinatie este avionul.

Cu toate ca este un mijloc de transport sigur si rapid, se poate intampla uneori sa te confrunti cu situatii neplacute precum intarzierea avionului, anularea zborului, pierderea conexiunii in cazurile in care este un zbor cu escala sau refuzul de imbarcare. Astfel de situatii pot fi extrem de neplacute si cele mai multe dintre persoanele care intampina astfel de probleme nu stiu cum sa procedeze. De aceea suntem noi alaturi de tine. Pe site-ul nostru, aerohelp.ro vei gasi sprijinul de care ai nevoie pentru a ti se face dreptate daca te-ai confruntat cu situatii de acest gen.

Refuzul imbarcarii

Exista companii aeriene care pun la vanzare un numar mai mare de bilete decat cel al locurilor disponibile din avion. Deseori nu se prezinta la imbarcare toata lumea care a achizitionat bilet pentru acel zbor, insa exista si situatii in care toti pasagerii se prezinta pentru acea calatorie. In aceste cazuri zborul este supra-rezervat motiv pentru care companiile ajung in ipostaza in care trebuie sa gaseasca locuri pentru calatorii suplimentari. Astfel le solicita ajutorul pasagerilor care sunt dispusi sa renunte la locul rezervat in favoarea altui calator, iar in schimbul acestui gest vor primi niste compensatii de zbor.

Daca totusi nu se poate rezolva situatia in aceasta maniera, ti se poate refuza imbarcarea si ti se va propune sa iti anulezi calatoria si sa primesti banii dati pe acel zbor inapoi. In cazul in care trebuie nu poti anula calatoria pentru ca trebuie sa ajungi in acea zi la destinatie compania trebuie sa iti ofere confortul de care ai nevoie in asteptarea altui zbor. Totodata, daca motivul pentru care ti-a fost refuzata imbarcarea nu a fost justificat, compania va fi nevoita sa iti ofere o compensatie de pana la 600 de euro. 

Care sunt drepturile tale?

Indiferent de motivul pentru care ti-a fost refuzata imbarcarea in avion, trebuie sa beneficiezi de urmatoarele despagubiri din partea companiei aeriene, in timpul in care esti in asteptarea unui alt zbor catre aceeasi destinatie:

-mese si bauturi;

-cazarea la hotel in cazul in care zborul are loc peste o noapte sau mai mult;

-efectuarea a 2 apeluri telefonice;

-mesaje prin fax sau e-mail;

-transport catre locul de cazare.

Cu exceptia situatiilor in care nu detii actele de calatorie necesare sau poti pune in vreun fel in pericol siguranta celorlalti pasageri, poti primi o compensatie intre 250 – 600 de euro, in functie de numarul de kilometri pe care trebuia sa ii parcurgi cu avionul pana la destinatie. In aceste momente intervenim noi pentru a te ajuta sa obtii usor despagubirile care ti se cuvin. Intra pe aerohelp.ro si afli in cateva minute daca esti eligibil. De aici, ne ocupam noi de restul procedurilor. Costul serviciilor prestate de noi constau in 33% din compensatie daca dosarul tau va fi aprobat.

Acceseaza site-ul nostru, aerohelp.ro, si scapi de stresul formalitatilor pe care trebuie sa le parcurgi pentru a obtine compensatii de zbor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *