Zbor intarziat

Ce trebuie sa stii in cazul unui zbor intarziat

intarziere zbor

Cunoastem faptul ca atunci cand pasagerilor li se anuleaza un zbor, nu este deloc placut. Poate fi vorba despre o intalnire importanta de afaceri, in interes de serviciu sau poate alte probleme personale.

Un zbor intarziat iti va anula sansa poate la o noua cariera sau sa mai vezi pe cineva drag din viata ta pentru ultima data. Cu alte cuvinte, sunt situatii in viata care nu pot fi amanate si trebuie sa fii prezent la ora stabilita numaidecat. Sunt multe situatii de acest gen in care multi pasageri nu stiu exact ce trebuie sa faca sau daca vor primi o despagubire zbor in acest caz.

Trebuie sa stii ca in cazul in care zborul tau a fost intarziat, tu ai niste drepturi ca pasager. Sa vedem despre ce este vorba:

Drepturile pasagerului

Compania aeriana va fi obligata sa iti asigure siguranta si confortul pe toata durata asteptarii in cazul in care intarzierea zborului a fost cauzata de aceasta.

Ca pasager vei avea dreptul sa iti anulezi zborul, astfel ca vei primi o rambursare integrala in ceea ce priveste costul biletului. Totodata compania va fi obligata sa iti ofere toate informatiile necesare in ceea ce priveste drepturile tale, dar si daca zborul are o intarziere indelungata.

Care sunt zborurile ce se considera intarziate

Ai nevoie sa stii orele exacte la care avionul a decolat si a aterizat. Desigur ca intarzierea se calculeaza si in functie de lungimea calatoriei. Mai jos ai un tabel cu toate informatiile necesare cu privire la un zbor intarziat.

Desigur ca pentru orice intrebare sau nelamurire iti stam la dispozitie. Este important de stiut faptul ca pasagerii au drepturi ce trebuie respectate de compania aeriana si in cazul in care are loc un zbor anulat.

Ai la dispozitie 3 ani de zile din momentul in care ai intampinat astfel de probleme, insa cu cat ne vei contacta mai repede cu atat vei fi despagubit mai repede.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *